diumenge, 9 de setembre de 2012

El temps

El primer que van fer va ser retallar encara més el temps que durava a les notícies la predicció del temps; ni cinc minuts duraven els diferents mapes en pantalla. Tothom canviava en veure els primers núvols perquè tots els telèfons mòbils eren ja smarts mòbils i tenien una aplicació que anunciava el temps de tota la setmana sense equivocar-se gairebé gens. Era el mateix sistema que utilitzaven els meteoròlegs.
El segon que van fer va ser treure tot l'espai dedicat al temps de les notícies, de totes les hores. Al seu lloc totes les cadenes van posar un anunci que deia Poden consultar l'estat del temps per als propers dies al seu mòbil.
La gent va deixar de parlar del temps als ascensors, al carrer, a les sales d'espera de les consultes dels metges, a les perruqueries, als mercats... Els meteoròlegs es van quedar ràpidament sense feina i es van agrupar i van fer molts conjurs secretament perquè de sobte plogués o canviés ràpidament el temps, tan ràpidament que les aplicacions dels mòbils no ho poguessin captar. Però no va funcionar.
Poc temps després el primer en suïcidar-se va ser el meteoròleg creador de l'aplicació del temps per als telèfons intel·ligents.*

1 comentari:

  1. El espai del temps sempre ha sigut el meu programa prferit pero vaja ja ni veig la tele ara q ho dius em baixare una aplicacio d'aquestes jejeje petonarros raky chikitina!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...