dilluns, 22 d’octubre de 2012

Identitat

A la cua de la carnisseria altra vegada l'han confós amb la mateixa dona. Estava farta de repetir sempre el mateix, ella no era Carme Alcalá. Una i altra vegada li insistien que sí que ho era, i li explicaven suposades històries protagonitzades per ella, històries que no coneixia, que si això, que si allò, però Carme, no te'n recordes?, vaja noia, quina pena, quin mal caràcter se t'ha posat noia... De debò, no sóc Carme Alcalá, si us plau, no insisteixi més i deixeu-me tots en pau d'una vegada. 
Al carrer, al metro, al metge, al súper, a l'aeroport... Fins i tot una vegada van trucar al seu mòbil i van preguntar per Carme Alcalá. No ho podia creure, li va pujar la tensió i li van créixer 50 cabells blancs més; era un autèntic malson. 
Però avui, mentre observava els rostres vermellots de les carnisseres, ha arribat al límit de la seva paciència i ha decidit que la brometa no podia durar més. S'ha mirat les mans, s'ha tocat els cabells, el nas, les orelles com comprovant que tot era al seu lloc, com sempre, i s'ha adonat que la solució és molt senzilla: una mica de bótox per aquí i una liposucció per allà. Ha somrigut i ha xiuxiuejat que et fotin i fins mai Carme, destructora, fastigosa usurpadora de la identitat de les persones alienes. I ha arribat el seu torn.
*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...