diumenge, 15 de setembre de 2013

La Caputxeta

Ningú del poble es va atrevir a dir-li que no feia bé el paper. Portava el cistellet al braç equivocat, va triar el camí llarg per fer temps ja que clarament no volia arribar a casa de l'àvia, es va aturar a descansar pel camí i va menjar-se un dels entrepans.
Però el que va molestar més als seus veïns va ser aquell udol suau amb què cridava clarament al llop; què pretenia? Així no anàvem bé.
L'àvia i el caçador van ser els únics que es van queixar a l'alcalde: estaven cansats d'esperar la nena durant tot el dia i res, no va aparèixer. Potser s'ha perdut, va dir la mare per whatsapp. Però el llop va confirmar que ni l'havia vist de lluny, i això que s'havia recorregut tots dos camins de punta a punta.
A l'endemà la nena encara no havia aparegut. Tots els habitants del poble es van reunir a la plaça principal, van sentir-se diferents rumors sobre el caràcter difícil de la nena i finalment van tornar a repartir els papers. Quan es cansi de fer el borinot, ja tornarà, va dir l'home que ara feia el paper de pare.
El que no sabien encara és que la Caputxeta se n'havia anat, avorrida, a un altre conte.
*

3 comentaris:

  1. when print f caputxeta vermella scan f q marrana la tia while f ta to pagao niños if f where is caperucita? f (x) toloko for life & fent mis temitas jeeeeeeeeee :P ;)

    ResponElimina
  2. Traduint : QUE CAPERUCITA SE METIÓ A PUTA JEEEEE :p ;)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...