dimecres, 8 de juny del 2016

Regals literaris

Els amants de la Literatura de vegades volem envoltar-nos de tot allò que hi té a veure i que no són llibres. Hi ha tota mena de fetitxismes: tasses, samarretes, fundes per a mòbils, coixins, bosses, llibretes, bolígrafs, collarets...
Jo mateixa en tinc, d'aquestes foteses; la meva preferida és aquesta samarreta:




Però el que volia ensenyar avui és tot allò que es pot trobar i que m'ha cridat l'atenció per semblar-me insòlit. Si són objectes bonics o desitjables dependrà del gust personal. De totes maneres, em semblen una bona opció per fer un regal diferent.
Aquestes són les millors frikades:

1. Pastís-llibre: que no falti al teu aniversari. O al del teu millor amic; fes-li'n un.







2. Paraigües amb cares d'escriptores: si pot ser, cares deformes que espantin.






3. Penjoll-llibre: hi ha milers d'objectes de bijuteria com aquest. També pots trobar-hi les arracades a conjunt.




L'anell-llibre tampoc no està malament, oi?



4. Fes de les escales de casa teva una biblioteca: aquí us deixo un DIY perquè està molt de moda tot això del DIY; no us podia deixar sense un DIY literari. Posa-li un llom a teu graó.




5. Tes literaris: preferiria cafè però això és el que hi ha. Molt anglès. A les 5 té amb novel·la.




6. Roba amb cites o fragments de llibre: aquests mitjons són el més discret que he vist. Hamlet al teus peus, per exemple.


I què us sembla la samarreta, discreteta? Com l'Oscar.



6. Complements amb pàgines literàries: hi ha bufandes, mocadors, barrets, sabatilles... Però què em dieu d'unes meravelloses e inútils mitenes literàries? Precioses.





7. Bossa literària fashion: no vagis a cap festa o festival estiuenc hipster sense la teva bossa-llibre. Triomfaràs. 



8. Espelmes amb olor a llibre vell: o amb olor a novel·la; tant se val, si tens un sopar romàntic encén l'espelma literària per donar un toc xic a la pizza. 





9. Per a la llar: diversos objectes per a la cuina, bany o dormitori. La taula de tallar-llibre; els plats-llibre que quedaran ideals amb els plats-llibre; els draps de cuina amb què podreu llegir i intentar esbrinar a quina obra pertanyen els fragments i la funda nòrdica-llibre per llegir una estoneta abans de dormir.








10. L'objecte més inútil: les ulleres-mirallets per llegir tot el que hi posa en els objectes anteriors i, sobretot, qualsevol obra des de qualsevol posició. 


Ja podeu sortir a comprar.

*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada