diumenge, 2 de juny de 2013

Missatges d'amistat

Cada dia passo per molts carrers abans d'arribar a la feina, cada dia em trobo missatges a les parets, de vegades originals, de vegades típics; n'hi ha 2 en particular que em criden l'atenció cada matí i que no puc deixar de llegir, un darrere de l'altre, perquè es troben en una cantonada un i a la cantonada següent, molt a prop, l'altre.
El primer que veig, pujant pel carrer de l'Aigua, és aquest, un missatge de bon rotllo, fins i tot hippiós, malgrat l'A d'anarquia:

Es veu que aquest bon rotllo de pau i d'exaltació de l'amistat no va durar gaire ja que uns pocs metres més enllà, a la següent cantonada hi ha un altre missatge ben diferent:
L'amistat dels graffiteros és efímera i qui sap per què després de ser tots amics es van jurar revenja... També pot ser que la frase faci referència al còmic o a la pel·lícula i que no només estigui enfadat amb un amic, l'escriptor, sinó amb tota la societat actual; no ho podem saber, no coneixem l'autor/a/s.
Tanmateix, cada matí llegeixo les frases, somric, m'acompanyen en el trajecte i em quedo pensant una estona en elles.


*

3 comentaris:

 1. No se rak hi ha molta mafia a vila, sobretot a les roquetes, "la ciudad sin ley" , on t'hi pots trobar tranquilament coches cremats a les afores, jeeee;) Però bueno al carrer de l'aigua sembla zona segura jeee;) no cal patir ..... fins aviat!

  pd: han posat un ascensors l' hostia de moderns al meu edifici ... q sembla l' enteprise tot l'edifici , qualsevol dia em trobo al sr spock ,,jeeee;) la derrama es una altra historia pero bueno ;)....dewwwwwww;)

  ResponElimina
 2. Por mi barrio hay cada cosa escrita en la pared, al menos estos grafitis dicen algo.

  Besos.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Exacto, por lo menos estos tienen mensaje y nos hacen pensar...

   Un saludo!

   Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...