dijous, 2 de maig del 2013

Ulleres del futur

Google ha creat unes ulleres de realitat augmentada, ulleres que es connecten a internet, ulleres del futur amb les que es podrà consultar el temps, gravar vídeos, fer fotos, buscar rutes o enviar tuits.
I com funcionen? Gràcies a un sistema de projecció amb una lent incorporada que envia la imatge directament a la retina. Fantàstic.



A més, Samsung traurà una tablet flexible, i Apple està treballant en un rellotge intel·ligent, un rellotge que serà telèfon i ordinador alhora (es fa realitat allò de El Cotxe Fantàstic: Kit, et necessito!), i també està fabricant un iphone transparent.
M'encanta que arribi el futur.





Blade Runner, Matrix, Terminator, Minority Report, Solaris... El futur no era l'any 2000 com ens pensàvem, el futur comença amb unes ulleres avui.






*

6 comentaris:

  1. Diga'm conservadora, però a mi això em fa una mica de por xd

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fa una mica de vertigen la velocitat dels canvis, però a mi m'agrada tot el que sigui futurista ;)

      Elimina
    2. jajajajjaja fa cosa, però al final ens hi acabem adaptant tots... Fa res l'iPhone era una cosa que asdfghjk, i ara és un aparell súper quotidià súper normal.

      Elimina
  2. Hi ha un problema i si resulta q portes les ulleres q diuen q fa dia de pluja tambe et diuen pericu agafa el paraigúes jeeee:)))

    ResponElimina