dissabte, 7 de gener de 2012

Premi "Tinet"

Fins al dia 15 de gener podeu participar amb els vostres relats curts al premi "Tinet" de Narrativa Curta per internet, convocat dins els premis literaris Ciutat de Tarragona. Per consultar les bases feu clic AQUÍ.
Aquest any els premis de Tarragona han canviat la data i es lliuraran a la primavera; a més han eliminat algunes de les categories, com el Comas i Maduell de Poesia, i d'altres, una llàstima, deu ser cosa de la crisi...
Jo vaig tenir la sort de guanyar el "Tinet" al novembre del 2007 amb el relat "Que no torni", dotat amb 1000 euros, publicació per Cossetània Edicions i el trofeu La Musa de plata de Tarragona, igual que en la convocatòria d'aquest any i d'altres. El lliurament va ser molt agradable: sopar en un boníssim hotel, després d'unes fotos i una petita roda de premsa amb els guanyadors de totes les categories. M'ho vaig passar molt bé aquella nit, recordo l'intens fred i la genial i divertida vetllada amb els 2 amics que em van acompanyar (la Judit i el Xavi). Per tant, us encoratjo a què participeu amb els vostres relats, és molt bon premi, endavant!
Per llegir el meu relat i els altres seleccionats d'aquell any per a la publicació del volum, feu clic al títol: Que no torni i altres contes.

Aniré recomanant d'altres premis que conegui bé properament aquí.

*


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...