dimecres, 26 de setembre del 2012

Teta de vaca

Ara que ja puc beure una altra vegada he tornat a comprar vi. Un dels últims que he tastat és el Teta de vaca. M'agrada provar vins amb noms originals i divertits i també amb etiquetes curioses. Aquest vi té un nom divertit que li ve d'una varietat de raïm amb la que està elaborat, No sabia que hi havia un raïm que es deia teta de vaca, suposo que serà per la forma del gra.


El vi s'ha de beure una mica fresc ja que és bastant afruitat, però no té res especial a destacar.
Mirant descripcions del vi per la xarxa he trobat que diuen que és "en boca y por su juventud resulta fresco, demasiado facilón" i no m'he pogut estar d'imaginar-me un noi (o noia) borratxo, per això de fresc i facilón.... Més comentaris sobre el vi AQUÍ.


També he llegit en una altra web "con gráfica super divertida, dirigido a los nuevos consumidores de vino (jóvenes que se inician en el consumo y público femenino)". Això ja no m'ha agradat tant ja que he pensat que indirectament estan dient que el vi no és gaire bo i que per això el compraran joves sense experiència en vi, és a dir, que es beuen qualsevol cosa, i dones... dones? Mmmmm sembla que també insinuen no entenem de vi o que ens agraden molt les vaques.



De qualsevol manera, l'etiqueta és atractiva i també el disseny del tap (ecològic).
Vaig a beure-me'n una copeta. Salut.

Més informació sobre el vi AQUÍ.





*


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada