divendres, 28 de setembre del 2012

2 premis originals

Amb  totes les retallades que estem patint, també s'estan veient afectats molts dels premis literaris. Per aquestes dates es tanquen sempre els Premis Literaris de Lleida (de la Paeria) i aquest any he trobat a faltar el de l'ajut a un projecte de narrativa, una llàstima. Aquest, entre d'altres, és el que més m'ha sobtat que no es convoqui. Així que he decidit buscar i presentar-me a premis diferents, premis originals, perquè em ve més de gust guanyar un cap de setmana de relax en un hotel o un ipad, per exemple, doncs els premis en metàl·lic s'estan reduint notablement o, fins i tot, desapareixent.
Un dels que he vist que em sembla interessant és el de "Relats brevíssims Mandarin", convocat per segon any per Mandarin Oriental Hotel Group de Barcelona. Es poden presentar tants relats breus com es vulguin (d'extensió màxima 150 paraules), ambientats en "l'emocionant, misteriós i fosc génere de la novel·la negra". Hi haurà 1 guanyador i un finalista, el guanyador gaudirà d'un cap de setmana de luxe a l'hotel i el finalista d'una nit i esmorzar. Tots els relats es poden enviar des del seu web fins al 15 d'octubre. Jo ja he enviat els meus. Més informació AQUÍ.

L'altre premi que he trobat és el "I Premi de Relats Pulp en català".
Què és el Pulp, la cultura Pulp? Jo també em vaig preguntar el mateix, ja que només coneixia al grup de música... La literatura Pulp és "una literatura propera, afanosa d'emoció i aventures, interessada per les grans històries de por, de ciència-ficció, de misteri etc.. i sobretot propera a la gent i humil en la seva propagació". 
L'extensió màxima dels relats és de 5.000 paraules, i s'ha de lliurar al seu web fins al 30 de novembre. El premi consisteix en un ipad. Podeu llegir totes les Bases

Molta sort!




*

5 comentaris:

  1. Guau! Un concurs de relats pulp en català! Això promet molt!

    ResponElimina
  2. Ui, segur que en guanyes algun dels dos! <3

    Sort lof!

    ResponElimina
  3. abans et foties unes festasses amb els calers dels premis la tia vivia dels premis tuuuu jejeje fes-li una llibreteta al sander jejeje q quan sigui gran la uni costara 5000 euros l'any,al pas q anem jejeje sort raky segur q guanyes nena !!

    ResponElimina